Returrätt och återbetalningspolicy

Alla produkter som införskaffas genom oss kan returneras för en komplett återbetalning eller utbyte inom 30 dagar från det datumet som beställningen gjordes.

Vänligen läs stegen nedan som förklarar hur detta fungerar:

1. Begär ett returneringsnummer genom att skicka ett mejl till oss eller genom att använda websidans kontaktformulär för att returnera produkten. Vänligen inkludera ditt namn, beställningsnummer, anledningen till returneringen och om du vill returnera varan för en komplett återbetalning eller byta ut den mot en annan produkt. Inom 1 till 2 arbetsdagar efter det att du har framfört ditt begär kommer du att kontaktas via e-mail med ett RMA nummer och instruktioner för produktreturnering.

2. Returnerade varor måste vara i komplett skick och inte ha några viktiga delar saknade. När du returnerar en produkt, vänligen skriv ditt RMA nummer på paketet.

3. Vi kommer inte att betala för fraktkostnaderna vid returneringen om produkten inte är defekt. Det är även kundens ansvar att säkerställa att de returnerade produkterna är paketerade på rätt sätt.

4.  Återbetalningar kommer att genomföras tillbaka till den ursprungliga betalningsmetoden. Återbetalningen kommer att genomföras samma dag som vi mottar din returnerade produkt. Om produkten inte är i behov av att returneras kommer återbetalningen att genomföras på samma datum som vi specificerar till dig över e-mejl.

Om du vill få en ersättning av samma produkt på grund av en defekt vara efter 30 dagar från det datumet som du gjorde beställningen kommer alla de produkter som vi säljer med deras egna 6-månaders utbytesgaranti från dess att de beställdes. Vänligen skicka ett e-mejl till oss med beställningsnumret och beskrivning av det defekta för att få ett utbyte. Vi kan skicka samma produkt eller en produkt av liknande värde som du specificerar.J Power Solution Ltd
11D, Golden Dragon Industrial Centre Block 4
182-190 Tai Lin Pai Rd
Kwai Chung
Hong Kong       service@toygamebot.com


      +852 5915 5414


        9:00 - 18:00 HKT ,   Monday to Friday